HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Verto, animadverto

2011.01.25. 21:48

Két szócikk egy latin-szótárban.
Animadverto: figyel, ügyel, észrevesz, megfigyel, megjegyez. Verto: fordul.

A coaching számomra a figyelem, a megfigyelés, az odafigyelés, a tükörtartás művészete. Az az érdeklődés, mellyel mások felé fordulok, mellyel ügyfelemre figyelek, igyekszem érteni és megérteni, értve hallgatni őt. Odafigyelő és hozzáértő segítséggel  Ön is megtalálja az első, legnehezebb lépést a fordulathoz. Azt a kezdő lépést, mely az önvizsgálat, az önismeret és az ebből adódó elkötelezett szándék, majd változás kezdete, azaz fordulópont lehet. Tegyünk egy próbát együtt, szívesen kísérem Önt a változásokon át a fejlődéshez vezető úton.

Címkék: művészet figyelem megértés önismeret coaching odafigyelés coach értő hallgatás