HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Melyik kavics?

2011.01.26. 22:41

A képeket megnézve tudna választani, hogy Ön melyik kavics

Apró vagy nagyobbacska? Színes vagy szürke? Egyedi? Esetleg megbújik a hasonló kövek  közt a folyóparton vagy egy erdei úton? Árnyékban van vagy engedi, hogy a Nap fénye Önre süssön? Gömbölyű, a víz által csiszolt vagy éles, sarkos kő-e? Sima vagy érdes a felülete?

Mennyire ismeri önmagát? Akár a következő kiránduláson, egy Duna-parti  vagy tengerparti sétán, esetleg a nyáron magával hozott emlékek közt  is keresgélhet: válasszon kavicsot  magának! Vegye kézbe, forgassa, szeretgesse! Nézze meg, miért tetszik, miért olyan ez a tárgy, mint Ön? Mit üzen általa a természet?  Az Önhöz legnagyobb hasonlóságot mutató kavics a MOST-ot jelképezi. Milyen tulajdonságaik egyeznek? No és milyenné szeretne válni? Válassza ki a kedvenc, az Ön által legszebbnek tarott kavicsot! Miben különbözik a MOST-ot jelképezőtől? Ön milyennek szeretné a JÖVŐ-t?

Címkék: jövő most önismeret kagyló coaching kavics coach