HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Dr Csernus Imre: A nő

2011.02.02. 14:57

Legjobb talán, ha azzal a vallomással kezdek, hogy én nagyon szeretem Csernus írásait, felfogását, provokatív és sokak által vitatott munkamódszerét. Feltett szándékom, hogy egyszer elmenjek egy ülésre hozzá, csak úgy, megismerkedni vele... és meghallgatni a véleményét, tudnék mit kérdezni tőle. A könyvét egy kedves barátom adta a kezembe akkor, amikor arra a legnagyobb szükségem volt. Segített önvizsgálatot tartani, asszisztált a hibáim felfedésében, és döntöttem...

„Teljesen mindegy, hogy az elégedetlenség, a feszültség kompenzálása aohollal, gyógyszerrel, droggal, munkába való meneküléssel, játékkal, támaszkodással történik, valójában a realitástól való menekülésről szól a sztorija. Ön dönt, én asszisztálok.”

Címkék: könyv pszichológia könyvajánló csernus dr csernus imre