HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

F. Várkonyi Zsuzsa: Tanulom magam

2011.02.02. 15:39

A szerző ismert és gyakorló pszichológus, Magyarországon a Gordon-féle erőszakmentes kommunikáció meghonosításának úttörője.

E könyvében az önismereti úton való elindulást, továbblépést segíti saját életéből is hozott példákkal. A tranzakcióanalízis elméletét közérthetően és egyszerűen világítja meg, kitér az emberi sorskönyvre és a generációkon át ható sorskönyvi utasításokra, vagy éppen azok megszakítására.

Címkék: könyv tranzakcióanalízis pszichológia könyvajánló önismeret f várkonyi zsuzsa