HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Haladás

2011.02.04. 10:55

Egész éjszaka dolgozni akartam, fűtött a lelkesedés, hogy haladjak. Szeretnék minél több információt, coachingot érintő gondolatot, tudást megosztani Önökkel.  Szerettem volna gyorsan dolgozni, elő is vettem néhány átlapozásra váró szakkönyvet. Amint olvasni kezdtem, elnyomott az álom. Bizony másnap reggel értettem csak meg, hogy túl sokat és túl gyorsan akartam elérni. Ismerem az utat, amelyiken járnom kell, látom a célt is a végén, de csak lépésről lépésre szabad haladnom. Ez az idézet jutott eszembe.

"Haldni csak úgy lehet, ha míg az egyik lábunkkal előrelépünk, a másikat helyén hagyjuk."
(Eötvös József)

 

Címkék: könyv gondolat megértés haladás coaching