HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

A csodalámpa

2011.03.03. 14:44

Az angolul csak LAMP-nek, magyarul csodalámpának nevezett módszer szintén szupervízióban használatos. Mottója: Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

L (Lock on!), azaz kötelezd el magad a célod mellett!
A (At!) azaz Cselekedj! Mégpedig azonnal cselekedj! Sőt, minden nap tégy valamit a cél elérése érdekében!
M (Magage your process!) azaz figyeld a tetteidet! Ha kell, módosíts rajtuk, ha kell, vállald a tettek következményét! Előfordulhat, hogy a cél eléréséhez le kell térni a kitalált útról, de a fontos a cél elérése.
P (Persist!) azaz Tarts ki, ne add fel!

Sokan csalódottak az életükben, munkájukban, mert a sorstól nem azt kapják, amit akarnak: biztosan tudják, mit is szeretnétek? Ha biztosan tudjuk, mi a célunk, a célt pedig nap mint nap szem előtt tartjuk, minden nap teszünk az érdekében, akkor biztosak lehetünk, hogy érdemes dolgozni és tenni érte.

Címkék: kitartás coaching cselekvés coach