HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

A Flow-modell

2011.03.03. 14:36

Igen, igen, tudom... Csíkszentmihályi. De ez nem az a Flow. E modell célja a coachingfolyamat és a folyamat fejlődésének követése. A flow elnevezés arra utal, hogy a coachingfolyamat legyen magával ragadó áramlat, folyamat. A FLOW-modell kezdőbetűi gyakorlatilag ellenrőzőlistát adnak a coach kezébe, mellyel saját munkáját, saját kérdéseit ellenőrizheti.

F (Fast) = gyorsaság, azaz kihasználtam-e az időt? Nem pazaroltuk-e feleslegesen a perceket?

 

L (Linked(ó) = kapcsolódás, azaz a kérdések logikai folyamat mentén követték-e egymást?

 

O (Outcome) = eredmény, azaz a kérdéseknek köszönhetően előrébb jutott-e a coaching folyamata?

 

W (Worthwhile) = megérte a fáradozást, azaz az eredmény hasznos-e az ügyfél számára?

Címkék: folyamat idő időgazdálkodás coaching coach flow modell