HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

A 7C-modell

2011.03.08. 09:48

Mick Cope modellje, a coaching módszertana című kötetben foglalja össze így:

C (Client), azaz az ügyfél mit szeretne elérni?
C (Clarity), azaz tisztázás: mi akadályoz, mi a pontos cél?
C (Create), azaz kreativitás, alkotás: "Mi a megoldás?"
C (Change), azaz változtatás, a változás igénye.
C (Confirm), azaz megerősítés. Mások véleményének kikérése.
C (Continue), azaz folytatás. A támogató és akadályozó tényezők vizsgálata: mi segíti a megváltozott állapot fenntartását és mi akadályozza azt?"
C (Close), azaz lezárás. A változás következtében milyen pozitív hatások érnek?

Címkék: coaching coach