HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Küldetés

2011.05.08. 19:44

Küldetésem, hogy  a Verto Coaching első számú szakmai coaching-partnerré váljon marketing szakterületen.

Egyéni és team-coaching módszerekkel támogatom  a marketing szakterületen tevékenykedő vezetőket és csapatokat, folyamatokat és szervezeteket.

Több mint 20 éves ügynökségi és nemzetközi nagyvállalati környezetben szerzett szakmai tapasztalatom erős hátteret ad a hatékonysághoz.

A coachingot tudatosan felépített személyes és munkakapcsolatként értelmezem. A coaching-partnerrel együtt gondolkozva inspirálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

A siker azért garantált, mert coaching-partnerem a saját útját járja: nem kínálok számára kész megoldásokat. Megértéssel, figyelemmel segítek megtalálni a célokat. Coaching-partnerem számára új perspektívák nyílnak, az új nézőpontok friss lendületet adnak.

Erős, megbízható coachként, gyakorlatias megközelítéssel biztosítani tudom a coaching-folyamat megtérülését és hatékonyságát. A megoldás- és jövőorientált coaching mindig személyre szabott. Egyedivé a coaching-partner teszi, aki személyiségét, egyéni látásmódját és saját elköteleződését hozza magával.

"A szellemi fejlődés elősegítése érdekében tesszük próbára a problémamegoldás emberi képességét, mint ahogyan az iskolában is tudatosan megteremtett problémák megoldásával fejlődik a gyerekek elméje. Benjamin Franklin mondta: Ami fáj, az nevel. Ez az oka annak, hogy a bölcs emberek megtanulják, hogy a problémáktól nem rettegni kell, ellenkezőleg, örömmel kell fogadni őket."

(Morgan Scott Peck)

Szolgáltatások

Munkamódszerem

Bemutatkozás

Társadalmi felelősségvállalás

Címkék: jövő személyes megoldás megértés önbizalom személyiség elfogadás coaching odafigyelés küldetés coach elköteleződés elkötlezettség