HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Verto coaching impresszum

2011.06.07. 09:41

A blog szerzője Örvényesi Rita marketing és business coach.

 

A blogban megtalálható cikkeket, bejegyzéseket tudományos munkák, prezentációk, jegyzetek és szakkönyvek áttanulmányozása után és azok alapján készítettem. A konkrét művekre és szerzőkre linkek hivatkoznak.

A coaching módszertant bemutató  cikkekhez Komócsin Laura: Módszertani kézikönyv coachoknak és coaching szemléletű vezetőknek című munkáját használtam.

A cikkekben saját látásmódomat,  személyes véleményemet, tapasztalataimat és élményeimet fogalmazom meg a teljesség igénye nélkül.

A blog teljes tartalma szabadon felhasználható a hivatkozás és a szerző megjelölésével.

Címkék: szakcikk cikk könyv coaching módszertan coach tudományos mű