HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Munkamódszerem

2011.07.01. 07:07

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul.

A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Coaching-partnerem mindvégig a saját útját járja: nem kínálok számára kész megoldásokat, figyelmemmel kísérem a cél felé. Coaching-partnerem számára új perspektívák nyílnak, az újabb nézőpontok friss lendületet adnak.

Erős, megbízható coachként, gyakorlatias megközelítéssel biztosítani tudom a coaching-folyamat megtérülését és hatékonyságát is.

A jövőorientált coaching mindig személyre szabott. Egyedivé a coaching-partner teszi, aki személyiségét, egyéni látásmódját és saját elköteleződését hozza magával.

Természetesen a coaching-ülésekről nem  hiányozhat a derű és a vidámság sem, mert szaktudásom, megértésem és elfogadásom mellett ezt hozom magammal.

Logó

Címkék: hatékonyság gondolat érzelem folyamat visszajelzés felelősség fordulat eredmény coaching hatékony odafigyelés coach örvény örvényesi rita örvényesi