HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Találtam....

2011.10.26. 07:14

... még egy coachot, aki hallássérültek és siketek coaching-támogatását végzi. Azonnal írtam neki egy levelet, s másnap már itt volt a válasza. Kölcsönösen örültünk egymásnak, mert eddig nem tudott olyan kollégájáról, aki felvállalja a hallássérültek támogatását.  Németországban ő az egyetlen coach, aki az üzleti  coaching mellett e szakterülettel is foglalkozik. Most zajlik az információ- és véleménycsere köztünk ...

A távolság ellenére remélem, hogy egyszer csak-csak összefutunk valahol München és Budapest között félúton!

Társadalmi felelősségvállalás

Címkék: coaching coach hallássérült társadalmi felelősség szociális felelősség