HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Utolsó bejegyzés itt

2012.02.25. 09:15

Kedves Olvasóim, Ügyfeleim!

Nagyon köszönöm, hogy több, mint egy éven át figyelemmel kísérték írásaimat. Coaching-pályafutásomban a coach-diploma megszerzése után új korszak kezdődött, bár a tanulás soha nem fog véget érni. Mostantól coachként dolgozom, s ezért elkészült hivatalos weboldalam is. A blog ezért hamarosan megszűnik, de gondolataimat, véleményemet továbbra is megírom, s a régi írásaimat is megtalálhatják

itt


Elérhetőségem: www.verto.hu  vagy www.orvenyesirita.hu
E-mail: coaching@verto.hu vagy info@verto.hu
Kapcsolatba léphet velem az új oldal Kapcsolat menüpontjában és a Facebookon is.
 

Címkék: költözés coaching coach