HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Új vállalkozás indításakor is segít a coaching

2011.03.19. 10:26

Vállalkozni, vállalkozást indítani, céget alapítani. Mit is jelentenek ma ezek a kifejezések?
Végeérhetetlen munkát, kockázatot, üzletszerzést, utánajárást, idegeskedést. Piacfelmérést, ügyfélvadászatot, álmatlan éjszakákat.

De jelenthet örömet, kihívást, önmegvalósítást, nyereséget és élvezetes munkát, vállalatépítést  és szenvedélyt is. Csak Önön múlik, hogy mit hoz ki önmagából, hiszen a siker lehetősége mindenkiben ott lakozik és úgy bontakozik ki, mint a páfrány kacskaringós hajtásai eső után.

 

 

A coaching folyamat során a coach támogatja partnerét a vállalkozást érintő célok kitűzésében, az alternatívák kidolgozásában, a kérdések és félelmek tisztázásában. Segít meglátni és megtalálni a támogató erőket és feltárni a nehézségek okait, megoldási lehetőségeit. Az új nézőpont új ötletekhez, meglátásokhoz vezet, lehetőségeket nyit  meg és veszélyekre figyelmeztet. A coach támogat a vállalat életciklusához igazodó szervezeti forma kiválasztásában, a munkatársak motivációjában. A kezdetektől tudatosan meghatározott vállalati értékrend és kultúra olyan biztos alapokat nyújt egy újonnan induló vállalkozás számára, melyekre egy szilárd vállalat hosszú távú, fenntartható fejlődése és sikere építhető fel. Ugye ez Önnek is megér egy coaching-folyamatot?

komment

Címkék: siker motiváció vállalkozás szervezet vállalat coaching coach

süti beállítások módosítása