HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Társadalmi felelősségvállalás coachként

2011.07.05. 11:31

Különös dolog a szociális érzékenység és a társadalmi felelősségvállalás. Mostanság divatossá is vált emlegetni. De valós tartalommal megtöltve és napi szinten gyakorolva válik csak valódi értékké.

Munkám során - marketingesként - többször találkoztam olyan CSR-területekkel (szociális felelősségvállalás), melyek lehetővé tették számomra, hogy közelebb kerüljek a sérült és fogyatékkal élő emberekhez. Mindaddig elképzelhetetlen jó érzést és örömet szerzett látni a sérült emberek boldogságát, boldogulását. Megdöbbentő volt látni a küzdést, az élni akarást, az elfogadásra való törekvésüket és a teljesítményvágyat. Sokan egészséges embereket felülmúló teljesítménnyel dolgoznak, önállóan pénzt keresnek, ellátják magukat és családot alapítanak. A támogatásra, meghallgatásra és segítségre pedig - mint adott élethelyzetben mindenkinek - nekik is szükségük van. 

 

Ezért döntöttem úgy, hogy coachként is támogatom a hallás- és látássérülteket, valamint a mozgásukban korlátozottakat munkahelyi, üzleti és életvezetési kérdésekben. Ők azok, akik számára a coaching-folyamatot mindig térítésmentesen végzem.

"Nagyon furák vagyunk mi, emberek: amikor látunk valakit, aki valami olyat csinál, amit nem értünk, vagy azt szeretnénk, hogy inkább ne csinálja, akkor azt mondjuk rá, hogy beteg. És az illető ezt még el is hiszi nekünk."

(Feldmár András)

komment

Címkék: marketing csr coaching társadalmi felelősségvállalás coach szociális felelősségvállalás

süti beállítások módosítása