HTML

Bemutatkozás

Örvényesi Rita marketing coach vagyok. Marketing-folyamatokat és szervezeteket támogatok egyéni és team-cochinggal. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő coachként hatékony és megtérülő coaching folyamatokra törekszem.

Bővebben »

Munkamódszerem

A Verto elnevezés a latin "vertere" szóból származik. A jelentése fordul. A Verto Coaching nevéhez hűen arra törekszem, hogy fordulatot hozzak a coaching-partner életébe. Tudatos emberi és munkakapcsolatot felépítve, együtt gondolkozva, odafigyelve inspirálom, katalizálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására, fejlesztésére.

Bővebben»

Önismret

"Lassan haladok, de sohasem hátrafelé." Abraham Lincoln szavai mindannyiunk számára biztatást jelenthetnek. Az önismeret útján elindulni nehéz csak, kezdetben lassan lépegetünk, bizonytalanul és félve ismerkedünk saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Ahogy haladunk előre, egyre többet és többet szeretnénk tudni magunkról, s megértjük, hogy az önismereti vizsgálódás egész életünkön át tart.

Susan A. Jackson - Csíkszentmihályi Mihály Sport és Flow, az optimális élmény

2011.03.08. 09:43

Sokat olvastam már a flow-élményről, s arról is, hogy az élet számos területén megtapasztalható az optimális feloldódás, a pillanat élménye, az időélmény átalakulása.

Ezt a könyvet azért vettem a kezembe, mert rájöttem, hogy a sport terén még soha nem tapasztaltam ezt az érzést. Kutatom az okait, hogy egyszer végre a táncban és a jógában megtaláljam.

A kötetet sportolóknak, sportoló gyermekek szüleinek különösen ajánlom!

Címkék: könyv személyes könyvajánló önismeret flow